Kaia Fredsbo
Kunstner - Tegner - Designer - lader beskueren opleve!
Livsglæden har altid været fundamentet i min tilværelse. Som kunstner arbejder jeg uden begrænsninger, hvilket giver mig mange muligheder og store udfordringer. Min drivkraft og inspiration til kunsten får jeg gennem naturen, musikken, mennesker, egne oplevelser - ja og selve livet!

I 1984 gik jeg på Akademiet For Kreativ Virke og har siden fulgt adskillige kunstkurser.
 
I 1990 startede jeg en kortproduktion med "Giv et Knus" kort. Jeg har udviklet små figurer, der har deres helt personlige streger med nodehænder og nodefødder. De optræder som optimistiske, sjove og fortællende figurer.  "Knusekortenes Mor" har siden hængt ved mig!

Olie- og akrylmaling arbejder jeg med i forskellige blandingsformer, hvor jeg bl.a. også bruger naturens materialer. Jeg maler lag på lag og arbejder som regel på flere malerier af gangen, hvor jeg på forhånd har udvalgt de hovedfarver, som jeg vil benytte - for så i en anden periode at bruge et helt  andet farvespekter. Oplevelser fører mig gennem processen, der ofte giver nogle utrolig spændende og overraskende resultater. Det er således den enkelte beskuers fantasi, der afgør, hvad han eller hun får ud af hvert enkelt kunstværk, hvor jeg har ladet penslen fortælle!
Det er vel en kunstners lod at eksperimentere, sætte kolorit på tilværelsen og pirre til publikums forundring og fantasi.!